Woningontruiming Zwolle

Het ontruimen van een woning of andere ruimte kost tijd, zorg en energie. Vaak is er sprake van een grote tijdsdruk en emotionele omstandigheden. Woningontruiming Oosterveld is uw betrouwbare en discrete partner voor de ontruiming van uw kantoor, winkel, bedrijfshal, woning, appartement, flat, garage, berging of zolder!

Woningontruiming Oosterveld heeft door heel Nederland lokale contactpersonen, waardoor u altijd een gespecialiseerde gesprekspartner bij u in de buurt vindt.

Een kleine opsomming:

  • Complete ontruiming van woning of bedrijfspand in Zwolle.
  • Verhuizen inclusief voorbereiding en nazorg in Zwolle.
  • Verkoop- en verhuurklaar maken van woning in Zwolle.
  • Verwijderen van (houten en tapijt) vloeren in Zwolle.
  • Schoonmaak (ook rookvrij maken of ontsmetten) in Zwolle.
  • Opslag in Zwolle.
  • Transport van meubelstukken in Zwolle.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhuizing van senioren.

Als het moment komt dat u niet meer in uw eigen woning kunt blijven wonen in Zwolle en naar een, vaak kleinere, serviceflat of zorgcentrum moet verhuizen, het liefst ook in Zwolle, moet u moeilijke en emotionele beslissingen nemen.

De aanleiding is vaak het verlies van uw partner of het achteruitgaan van uw eigen gezondheid en mobiliteit. Woningontruiming Oosterveld helpt u graag op een professionele en persoonlijke wijze om deze emotionele stap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Daarbij spelen geduld en aandacht een hele belangrijke rol! Wij begrijpen wat er door u heen gaat, vaak door ervaring uit onze eigen naaste omgeving.

Wij komen bij u thuis in Zwolle om samen met u, uw wensen te bespreken.

Daarbij kunt u aangeven hoeveel professionele hulp u nodig hebt en hoeveel hulp u kunt verwachten van familie en vrienden. Wellicht heeft u aan slechts één verhuizer en verhuiswagen al genoeg. U betaalt dus niet meer dan noodzakelijk en heeft toch de professionele en vakkundige hulp bij het schadevrij vervoeren van uw dierbare spullen.

Bovendien zijn uw spullen verzekerd tijdens het vervoer.