Vloerbedekking of tapijt verwijderen

Woningontruiming Oosterveld kan voor u alle soorten vloerbedekking verwijderen uit uw woning, zorginstelling, winkel, kantoor, hotel, sporthal of andere ruimte.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tapijt en vloerbedekkingen, ook voor opdrachten zonder het ontruimen of verhuizen!

Bent u toe aan een nieuwe vloerbedekking of tapijt en is het voor u te zwaar en of niet te doen om het oude tapijt te verwijderen en af te voeren, dan zijn wij u graag van dienst.

Het verwijderen:

Het verwijderen van vloerbedekking die geheel of gedeeltelijk is verlijmd aan de ondervloer is een zware en tijdrovende klus. Woningontruiming Oosterveld is gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van alle soorten vloerbedekking en draagt bovendien zorg voor het milieubewust afvoeren ervan.

Ook zorgt Woningontruiming Oosterveld voor het opschuren van de ondervloer, het schoonmaken van de betonvloer en eventuele herstelwerkzaamheden. Dit betekent dat u zonder problemen nieuwe vloerbedekking kunt leggen.

Alle soorten vloerbekleding verwijderen

Woningontruiming Oosterveld verwijdert niet alleen tapijt, maar ook andere soorten vloerbekleding, zoals linoleum, parket, vinyl, laminaat, kurkvloeren, etc.

Voor het snel en efficiënt verwijderen van linoleum en grote oppervlakten verlijmde vloerbedekking gebruikt Woningontruiming Oosterveld een zeer professionele vloerenstripper, die de vloerbedekking, inclusief de lijmlaag, probleemloos verwijdert, zonder de ondergrond te beschadigen. Voor het verwijderen van vloerbedekking van trappen hebben wij een speciale handstripper, waarmee alle lagen vloerbedekking, inclusief lijmlaag, probleemloos en snel worden verwijderd.

Offerte aanvragen:

Wij komen graag bij u langs om in overleg met u te komen tot een scherpe offerte. Hierbij moeten wij rekening houden met de volgende factoren:

  1. Het totale oppervlakte van de te verwijderen vloerbedekking.
  2. Het aantal ruimtes waarin de te verwijderen vloerbedekking ligt. Hoe meer oppervlakte in 1 doorlopende handeling kan worden verwijderd, hoe sneller en efficiënter dit werkt.
  3. Het aantal te verwijderen lagen.
  4. De soort ondergrond.
  5. Staan er wanden op het tapijt of ligt het er tegenaan.
  6. Moet de vloerbedekking worden afgevoerd.
  7. Wat is de afstand naar de uitgang (container).
  8. Moeten de kosten voor een container worden opgenomen in de offerte.
  9. Is er sprake van verdiepingen en, zo ja, is er een lift aanwezig.

 

Neem contact met ons op...