Seniorenverhuizing van groot naar klein

Woningontruiming Oosterveld werkt al enkele jaren ook onder de naam Euro Verhuizingen. Voor alle soorten verhuizingen.

Wij zijn met name gespecialiseerd in Seniorenverhuizing van groot naar klein! Gedreven in het verhuizen van ouderen/senioren, (schoon) ouders, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten, waarbij wij onderscheidend maken door onze zorgvuldige manier van werken. Cor Oosterveld kan u met vanalles helpen en kan u zo veel mogelijk ontlasten van de ervaringen van de verhuizing.

Gespecialiseerd, gemotiveerd en met extra service!

Wij leveren onze dienst seniorenverhuizingen als een compleet pakket van A tot Z. De specialisme van Euro verhuizingen uit Stadskanaal. “Wij verzorgen niet alleen de verhuizing maar bieden ook extra service. Een compleet pakket houdt in het ophangen van een lijstje tot het installeren van de televisie in de nieuwe woning”.

“We hebben al meer dan 14 jaar evaring opgedaan in verhuizingen met Euro verhuizingen. Bij onze contacten met de klanten kregen we vaak de vraag: ‘Kunnen jullie dat voor ons doen of weet je soms iemand?’ Voor ons een gat in de markt, en wij hebben alle expertise in huis om dat goed uit te kunnen voeren. Klanten kunnen zelf aangeven wat ze gedaan willen hebben. Wij werken met een vast team van vier man, leveren bezemschoon op en nemen mensen de zorg van de verhuizing uit handen.” Voor Cor Oosterveld is dit een specialisme wat we verder willen uitbouwen. Een belangrijke doelgroep zijn 55-plussers (senioren) die van groot naar klein gaan wonen. Maar ook andere kleine verhuizingen of kleine transporten in de Benelux. Wij beschikken over eigen verhuiswagens en over een eigen opslag voor inboedels, overdekt, beveiligd, verwarmd op een constante temperatuur, en bieden daarmee service en kwaliteit.

Cor Oosterveld “Wij pimpen ook te koop staande woningen op of brengen huurwoningen terug in originele staat.”

Na het verhuizen van een grote woning naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis zetten wij uw plantjes weer op de vensterbank. Wij hangen uw schilderijen en foto's weer aan de muur, en sluiten uw televisie weer voor u aan. We ruimen de kasten nagenoeg identiek weer voor u in, en laten de woning voor u achter met het bed netjes opgemaakt.

Vooraf kunnen wij helpen met het selecteren en het in- en verpakken van te verhuizen bezittingen.

Mogelijkheden van Cor oosterveld voor seniorenverhuizing:

 • Uitzoeken en markeren van te verhuizen goederen.
 • Doelgericht inrichten van de nieuwe woning.
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen.
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen.
 • Het volledig en veilig verhuizen van uw bezittingen.
 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten.
 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen en luxaflex.
 • Uitpakken en inrichten met de oude thuissituatie als voorbeeld.
 • Het woonklaar maken van uw nieuwe woning.
 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij.
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten.
 • Indien gewenst: stofferen en woonklaar maken van de nieuwe woning.