Woningontruiming Oosterveld is tevens gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijfspanden.

Bedrijfsontruiming.

Een bedrijfsontruiming is vaak een intensieve klus, waarbij speciale hulpmiddelen nodig zijn. Woningontruiming Oosterveld is dan uw partner voor Echte Hulp Bij Ontruimen. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd ontruimingsbedrijf uit Groningen dat al jaren actief is in het ontruimen en bezemschoon opleveren van bedrijfspanden. Wij werken in opdracht van curatoren, taxateurs, advocaten, veilinghuizen en grotere handelaren. Natuurlijk bieden wij ook hun afnemers onze diensten aan.

Wat kunt u van ons verwachten

Woningontruiming Oosterveld werkt met gemotiveerde professionals, die niet stoppen tot de hele klus geklaard is. Wij zorgen voor het milieubewust afvoeren en recyclen van uw afval. Bruikbare spullen bieden wij graag nog een tweede leven via bijvoorbeeld hulporganisaties of de Kringloopwinkel. Maar wij hebben ook onze eigen opslagfaciliteit voor de spullen die u voorlopig nog wilt houden.

Voor het veilig en verzekerd vervoeren van uw inventaris en voorraden hebben wij een eigen verhuiswagen met laadklep.

Wat doen wij

Wij leveren de bedrijfsruimte geheel naar de wensen van de opdrachtgever en eventueel volgens de reglementen van de verhuurder bezemschoon op. Wij kunnen u van dienst zijn met:

 1. Het verwijderen van alle soorten vloerbedekking, chemisch afval, kantoormeubilair en wit- en bruingoed en eventueel het gescheiden en milieubewust afvoeren naar de milieustraat.
 2. Het demonteren van machines, stellingen, carrousels, paternosterstystemen, units, wanden en cabines en het eventueel elders weer herplaatsen hiervan.
 3. Herstelwerkzaamheden.
 4. Reparaties door brandschade.
 5. Archiefvernietiging.
 6. Het inventariseren, tellen en fotograferen van de inventaris en voorraden.
 7. De uitgifte en controle van goederen na veiling of verkoop.
 8. Het transportklaar maken van de inventaris en voorraden en vervolgens het transport zelf.
 9. Het leveren van verpakkingsmaterialen, zoals pallets en dozen.
 10. De opslag van goederen in onze eigen loods.
 11. Het terugbrengen van alle lease- en huurwagens.

Vloerbedekking of tapijt verwijderen

Woningontruiming Oosterveld kan voor u alle soorten vloerbedekking verwijderen uit uw zorginstelling, winkel, kantoor, hotel, sporthal of andere ruimte.

Lees hier meer over onze diensten "verwijderen van tapijt of vloerbedekking".