Woningen ontruimen door heel Nederland

Het zelf ontruimen van uw woning kost tijd, zorg en energie. Woningontruiming Oosterveld is gespecialiseerd in het snel en vakkundig verkoopklaar maken van uw woning. Dit bespaart u energie en tijd en dus geld. Wij nemen u graag de zorg voor de ontruiming uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere, persoonlijke zaken. Woningontruiming Oosterveld is immers de specialist in het snel en vakkundig verkoopklaar maken van alle soorten woningen.

Wanneer u verhuist naar een verzorgingshuis of servicewoning, verhuist Woningontruiming Oosterveld uw inboedel daar graag voor u naartoe. Wilt u (een deel van) uw inboedel niet meenemen, dan zorgen wij ervoor dat deze spullen nog een tweede leven krijgen, bij bijvoorbeeld bij het Leger des Heils of de Kringloopwinkel. Voor waardevolle spullen kunnen wij u in contact brengen met een veilinghuis of boedelopkoper.

Woningontruiming Oosterveld ontruimt uw woning discreet, professioneel en efficiënt. Wij komen graag bij u langs om een geheel vrijblijvende offerte op te maken en starten pas met ontruimen na uw akkoord.

Waar gaat de overgebleven inboedel naartoe?

Wij vinden het belangrijk om zo weinig mogelijk bruikbare spullen weg te gooien. Veel mensen en instanties zijn heel blij met uw gebruikte spullen, of het nu inboedel, huisraad of kleding is. Woningontruiming Oosterveld koopt uw inboedel niet op, maar kan de spullen wel naar de Kringloopwinkel, zorgcentra of liefdadigheidsinstellingen zoals het Leger des Heils of het Rode Kruis brengen. Als uw spullen stuk zijn of niet meer hergebruikt kunnen worden, zorgen wij voor milieubewust gescheiden afvoer naar de plaatselijke afvalverwerking.

Het kan ook voorkomen dat wij in uw woning nog iets van grote waarde vinden. Natuurlijk informeren wij u daarover. Wij kopen deze spullen niet zelf op, maar kunnen u wel in contact brengen met een veilinghuis of een antiekwinkel in uw omgeving.

Kleding

Woningontruiming Oosterveld zamelt tijdens het ontruimen speciaal voor het Leger des Heils uw overgebleven kleding in. Een deel van deze kleding verkoopt het Leger des Heils aan sorteerbedrijven, een deel houden ze zelf, als noodvoorraad voor eventuele rampsituaties in binnen- en buitenland en een deel wordt verkocht via hun eigen tweedehands kledingwinkels. Hier kunnen mensen kwalitatief goede kleding kopen tegen een sociale prijs. Van de opbrengst worden verschillende hulpprojecten in binnen- en buitenland bekostigd.

Ga voor meer informatie over Leger des Heils ReShare naar www.reshare.nl.

Inboedel schenken aan het goede doel

Woningontruiming Oosterveld koopt geen inboedel van u op. Maar wij kunnen er wel voor zorgen dat de inboedel bij u wordt opgehaald en waar mogelijk een tweede leven krijgt. Woningontruiming Oosterveld schenkt alle bruikbare spullen graag aan goede doelen, zoals het Leger des Heils, het Rode Kruis, zorginstellingen, Kringloopwinkels etc. Voor heel veel mensen zijn uw gebruikte spullen van onschatbare waarde. En u betaalt ons alleen voor de tijd die we besteden aan het ophalen van uw spullen. 

Veiling

Het is mogelijk dat wij in uw woning waardevolle spullen vinden, zoals antieke meubels of schilderijen. Deze kopen wij niet op. Wel kunnen wij ervoor zorgen dat waardevolle spullen worden getaxeerd door een specialist. Tegen een kleine vergoeding vervoeren wij uw spullen naar een veilinghuis om ze daar te laten veilen. Na de veiling hoort u dan van het veilinghuis hoeveel uw spullen hebben opgebracht. 

Opslag

Het kan natuurlijk ook zijn dat u de spullen wel wilt bewaren, maar er (nog) geen ruimte voor heeft. Woningontruiming Oosterveld kan deze (tijdelijke) opslag voor u verzorgen. Wij hebben speciale opslagruimte voor complete inboedels, maar ook voor archieven, auto’s, boten, fietsen enz.