Huurwoningen ontruimen

Wanneer u door bijvoorbeeld een scheiding, overlijden, faillissement of verhuizing naar een zorginstelling uw huurwoning moet verlaten, gaat dit uiteraard gepaard met veel emotie.

Uw hoofd zal niet staan naar het ontruimen van de woning. Toch zal dit zo snel mogelijk moeten gebeuren om extra onkosten, zoals het betalen van een extra huurtermijn, te voorkomen.

Woningontruiming Oosterveld neemt u deze zorg graag uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere, persoonlijke zaken.

Wilt u (een deel van) uw inboedel niet meenemen, dan zorgen wij ervoor dat deze spullen nog een tweede leven krijgen, bij bijvoorbeeld bij het Leger des Heils of de Kringloopwinkel. Voor waardevolle spullen kunnen wij u in contact brengen met een veilinghuis of boedelopkoper.

Woningontruiming Oosterveld ontruimt uw woning discreet, professioneel en efficiënt. Uiteraard houden wij ook rekening met de voorschriften die de woningbouwvereniging hieraan stelt en wordt de woning bezemschoon opgeleverd. Wij komen graag bij u langs om een geheel vrijblijvende offerte op te maken en starten pas met ontruimen na uw akkoord.

De voordelen van Woiningontruiming Cor Oosterveld op een rij:

  1. Alle overgebleven, bruikbare inboedel, huisraad, kleding en andere materialen worden naar een maatschappelijke of kerkelijke instantie gebracht voor hergebruik.
  2. Vloerbedekking wordt verwijderd, alle gaatjes in de muren worden netjes dichtgemaakt en op de lichtpunten worden kroonsteentjes geplaatst.
  3. Wij zorgen voor het opzeggen van alle woninggebonden voorzieningen, zoals gas, water, elektra en kabel.
  4. Wij zorgen voor een voor- en eindinspectie, uiteraard in overleg met de woningbouwvereniging.
  5. De woning of ruimte wordt bezemschoon opgeleverd aan de verhuurder.
  6. Persoonlijke zaken, die (nog) niet uit de ruimte zijn gehaald, worden overhandigd aan de opdrachtgever of familie. Ook bestaat de mogelijkheid deze te laten vernietigen.

Waar gaat de overgebleven inboedel naartoe?

Wij vinden het belangrijk om zo weinig mogelijk bruikbare spullen weg te gooien. Veel mensen en instanties zijn heel blij met uw gebruikte spullen, of het nu inboedel, huisraad of kleding is. Woningontruiming Oosterveld koopt uw inboedel niet op, maar kan de spullen wel naar de Kringloopwinkel, zorgcentra, liefdadigheidsinstellingen zoals het Leger des Heils of het Rode Kruis brengen. Als uw spullen stuk zijn of niet meer hergebruikt kunnen worden, zorgen wij voor milieubewust gescheiden afvoer naar de plaatselijke afvalverwerking.
Het kan ook voorkomen dat wij in uw woning nog iets van grote waarde vinden. Natuurlijk informeren wij u daarover. Wij kopen deze spullen niet zelf op, maar wij kunnen u wel in contact brengen met een veilinghuis of een antiekwinkel in uw omgeving.

Kleding

Woningontruiming Oosterveld zamelt speciaal voor het leger des Heils tijdens ontruimingen uw overbodige kleding in. Een deel van deze kleding verkoopt het Leger des Heils aan sorteerbedrijven, een deel houden ze zelf, als noodvoorraad voor eventuele rampsituaties in binnen- en buitenland en een deel is terug te vinden in hun eigen tweedehands kledingwinkels. Hier kunnen mensen kwalitatief goede kleding kopen tegen een sociale prijs. Van de opbrengst worden verschillende hulpprojecten in binnen- en buitenland bekostigd.

Ga voor meer informatie over Leger des Heils ReShare naar www.reshare.nl.

Inboedel schenken aan het goede doel

Woningontruiming Oosterveld koopt geen inboedel van u op. Wij kunnen er echter wel voor zorgen dat de inboedel bij u wordt opgehaald en waar mogelijk een tweede leven krijgt. Woningontruiming Oosterveld schenkt alle bruikbare spullen graag aan goede doelen, zoals het Leger des Heils, het Rode Kruis, zorginstellingen, Kringloopwinkels etc. Voor heel veel mensen zijn uw gebruikte spullen van onschatbare waarde. En u betaalt ons alleen voor de tijd die we besteden aan het ophalen van uw spullen. 

Veiling

Het is mogelijk dat wij in uw woning waardevolle spullen aantreffen, zoals antieke meubels of schilderijen. Deze kopen wij niet op. Wel kunnen wij ervoor zorgen dat waardevolle spullen worden getaxeerd door een specialist. Tegen een kleine vergoeding vervoeren wij uw spullen naar een veilinghuis om ze daar te laten veilen. Na de veiling hoort u van het veilinghuis hoeveel uw spullen hebben opgebracht. 

Opslag

Het kan natuurlijk ook zijn dat u de spullen wel wilt bewaren, maar er (nog) geen ruimte voor heeft. Woningontruiming Oosterveld kan deze (tijdelijke) opslag voor u verzorgen. Wij hebben speciale opslagruimte voor complete inboedels, maar ook voor archieven, auto’s, boten, fietsen enz.