Garages ontruimen

Het opruimen van uw garage is een klus waar de meeste mensen enorm tegen opzien en die vaak te lang wordt uitgesteld.

Logisch!

Het is vaak de plek waar u alle spullen neerzet die u nog niet weg wilt gooien. Doos na doos stapelt zich op en voor elkaar, tot u er zelf geen gat meer in ziet. En ondertussen staat uw auto in weer en wind buiten.

Toch komt er een moment dat u de garage echt wilt of moet opruimen. Dan is er meestal geen sprake meer van gewoon opruimen, maar van ontruimen. Een zware klus die vraagt om extra mankracht of zelfs gespecialiseerde apparatuur. Met onze professionele krachten en de juiste gereedschappen is Woningontruiming Oosterveld uw ideale partner bij deze klus. Het enige wat u hoeft te doen is het kenbaar maken van uw wensen, waarna u van Woningontruiming Oosterveld een scherpe offerte op maat ontvangt.

Uw garage wordt ontruimd en u kunt deze weer gebruiken waarvoor hij werkelijk bedoeld is! uw spullen krijgen waar mogelijk nog een tweede leven bij bijvoorbeeld het Leger des Heils, de Kringloopwinkel of een goed doel. Andere spullen worden door Woningontruiming Oosterveld gescheiden en milieubewust afgevoerd naar de sloop of stort.