Woningontruiming & Verhuizen en meer...

Koopwoningen ontruimen en veegschoon opleveren!

Koopwoningen ontruimen en veegschoon opleveren!Alle ontruimingen kosten tijd, zorg en energie. Maar om een koopwoning snel te kunnen verkopen, en onnodige kosten, door bijvoorbeeld het ontbreken van tijd, te voorkomen kunt u ons inschakelen.

Wij zijn immers gespecialiseerd in het op korte termijn verkoopklaar maken van alle types koopwoningen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen. Ook wanneer u verhuist naar een verzorgingshuis of service woning of –flat, brengen wij uw spullen daar naar toe. De spullen die achter blijven vanwege ruimtegebruik voeren wij ook efficiënt en op gepaste wijze af. Wij geven deze spullen graag een nieuwe bestemming waardoor ze nog een 2e leven krijgen. Deze bestemming kan bijvoorbeeld het Leger des Heils.

Zijn deze spullen waardevol dan kunnen we u in contact brengen met een veilinghuis of boedelopkoper.

Wij komen graag langs om een vrijblijvende offerte op te maken aan de hand van uw wensen. Na uw akkoord leveren wij iedere koopwoning discreet, professioneel en efficiënt bezemschoon op.

Huurwoningen ontruimen en veegschoon opleveren!

Huurwoningen ontruimen en veegschoon opleveren!Soms is het noodzakelijk om de huur van een woning op te zeggen. Mogelijke oorzaken zijn: scheiding, emigratie, faillissement of overlijden.

Deze omstandigheden gaan dan uiteraard gepaard met veel emotie. Toch moet het onvermijdelijke gebeuren en zal de woning snel en conform de eisen van de verhuurder moeten worden ontruimd om het betalen van een extra huurtermijn te voorkomen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen zodat u zich andere, persoonlijke zaken kunt concentreren.

Geheel discreet ontruimen wij uw huurwoning op korte termijn, dus snel en zeker professioneel. En alles conform de eisen van woningbouwverenigingen en verzorgingshuizen, bezemschoon. Voor de inboedel zullen we zorg dragen door deze indien mogelijk een tweede leven te geven.

Appartementen ontruimen en veegschoon opleveren!

Appartementen ontruimen en veegschoon opleveren!Een appartement ontruimen is een vervelende en tijdrovende klus. Vloerbedekking moet verwijderd worden, grote meubelstukken moeten verplaatst worden, afval en niet te gebruiken inboedel wilt u milieu bewust laten afvoeren en het resterend achtergebleven inboedel proberen we een tweede leven te schenken.

Graag bieden wij u de helpende hand omdat dit ons dagelijks werk is en wij dit professioneel en efficiënt voor u kunnen uitvoeren. Wij leveren uw appartement dan bezemschoon op conform de gestelde eisen en wensen.

Neem contact met ons op en wij komen kosteloos langs om alle werkzaamheden en uw wensen te bespreken. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. In deze offerte kunnen wij ook een goede prijs bieden voor eventuele restboedel .

Flats / etagewoningen ontruimen en veegschoon opleveren!

Flats en etagewoningen ontruimen en veegschoon opleveren!Door de vaak smalle galerijen, trappen en liften komt bij het ontruimen van flats extra expertise kijken. Over deze expertise en benodigde hulpmiddelen beschikken wij.

Ook nemen wij dan gelijk de inhoud van de berging en garagebox mee. En omdat een ontruiming vaak onder tijdsdruk staat en u extra kosten wilt voorkomen (extra maand huur/hypotheek) helpen wij u discreet en professioneel.

Maak daarom snel een afspraak met ons om de flat te bekijken, waarna wij een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Ook kunnen dan afspraken gemaakt worden over de inboedel welke u van de hand wilt doen.

Verzorgingsappartement en serviceflat ontruimen en veegschoon opleveren!

Verzorgingsappartement en serviceflat ontruimen en veegschoon opleveren!De ontruiming van een verzorgingsappartement gaat vaak gepaard met veel emoties vanwege het overlijden van een naaste. De nabestaanden hebben plotseling belangrijkere zaken aan hun hoofd dan het leegruimen van de woning en zijn hier vaak pas in een later stadium toe in staat.

Echter er is altijd sprake van enige tijdsdruk gezien de richtlijnen van Actiz en de Landelijke Organisatie Cliëntenraden (LOC), waarin staat dat een verzorgingsappartement binnen 7 dagen na het overlijden moet zijn ontruimd. Wij zullen, na een persoonlijk en respectvol overleg met de familie / nabestaanden, aan de slag gaan om het appartement binnen de gestelde termijn te ontruimen en bezemschoon op te leveren.

Mocht de inboedel nog geen bestemming hebben kan deze tijdelijk door ons opgeslagen worden. Ook hier zal worden zorg gedragen voor de achtergebleven inboedel, doelstelling hierbij is deze een 2de leven te geven. Na het maken van de afspraak zullen wij gezamenlijk het appartement doorlopen waarna we een scherp geprijsde offerte kunnen uitbrengen.

Garages ontruimen

ontruimen garage'sGeen tijd of zin om de overvolle garage eindelijk te ontruimen? Maar de noodzaak hiervan ziet u in? Dan nemen wij graag de verantwoordelijkheid op om de garage efficiënt en snel te ontruimen zodat u deze weer kan gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Af te voeren spullen geven we graag een 2de leven (een goed doel bijvoorbeeld). Na een bezoek aan de garage en het doorspreken van uw wensen, maken wij een geheel vrijblijvende offerte op maat. Een offerte welke teleurstellingen achteraf zal voorkomen.

Bergingen ontruimen

Ontruimen bergingEén van die ruimtes waar we jaar in jaar uit dankbaar gebruik van maken omdat de ruimte er immers is, is de berging. Maar de ruimte is uiteindelijk vol en u wilt deze graag efficiënt gaan gebruiken. Echter tijdgebruik of de lust ontbreekt u.

Tijd om ons in te schakelen heeft u nog wel omdat het maken van een afspraak, gevolgd door een bezoek en een uiteindelijke offerte u weinig tijd kost en een boel gemak oplevert.

Reden genoeg om snel contact met ons op te nemen zodat u weer extra ruimte heeft!

Zolders ontruimen

Ontruimen zolderNaast een berging is een zolder nog zo’n ‘onzichtbare’ plaats om oude spullen tijdelijk op te slaan voor later. Maar later komt niet en de spullen blijven zich op stapelen totdat u het tijd vindt de zolder op te ruimen en hier graag bij geholpen wilt worden.

Maak daarom gelijk een afspraak met ons waarna wij langs komen, een vrijblijvende offerte maken.

Wij verzekeren u dat uw goederen met alle mogelijke zorg op hun bestemming aan zullen komen. De overtollige inboedel zal door Woningontruiming Oosterveld voor eventueel hergebruik of vuilstort worden afgevoerd

Vloerbedekkingen verwijderen

Vloerbedekkingen verwijderenU kunt door Cor Oosterveld uw vloerbedekkingen laten verwijderen, uit uw woning, zorginstelling, winkel, kantoor, hotel, sporthallen, etc..

Vloerbedekkingen verwijderen welke geheel of gedeeltelijk aan de ondervloer verlijmd zijn is een lastige en tijdrovende klus, waarbij het ook vaak nog fysiek een zeer zware arbeid is.

Wij van Cor Oosterveld kunnen elk soort vloerbedekking vakkundig en proffesioneel laten verwijderen en voeren daarbij ook nog eens alles af. Vloerbedekking laten verwijderen is niet alleen maar het er uit halen, maar eventueel kunnen we ook het opschuren van de betonnenvloer voor u verzorgen, ook eventuele herstelwerkzaamheden horen hierbij.

Alles wordt weer geheel glad opgeleverd zodat iedere vloerbedekking weer gelegd kan worden.

Alle soorten vloerbekledingen verwijderen

Wij verwijderen niet alleen tapijt maar ook andere soorten vloerbekledingen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw linolium, parketvloer, vinyl, laminaat, kurkvloeren, etc. door ons laten verwijderen.

Voor het verwijderen van linoleum en grote oppervlaktes gelijmd tapijt en vinyl beschikt Cor Oosterveld over speciaal gereedschap en machines die uiteraard zonder uw vloer te beschadigen elke soort vloerbedekking kan verwijderen.

Opslag inboedel en goederen

Opslag inboedelIedereen heeft wel eens extra opslagruimte nodig. Bij een verbouwing, verhuizing of gewoon omdat u thuis ruimte te kort komt. Bij Woningontruiming Oosterveld slaat u uw spullen gemakkelijk op voor korte of langere tijd. Maar bijvoorbeeld ook uw motor of oldtimer kunt u bij ons stallen.

Woningontruiming Oosterveld biedt een goedkope en veilige opslagruimte op maat. Wij kunnen het ons heel goed voorstellen, u heeft behoefte aan een andere woonruimte. Verhuizen naar een bestaande woonruimte, nieuwbouw of het verbouwen van uw woonruimte behoren tot de opties. Maar wat te doen met uw meubels voor of na de verhuizing of tijdens de bouw/verbouwing?

Veilig, verwarmd en droog

Bij Woningontruiming Oosterveld zijn uw spullen veilig, bovendien zijn roken en open vuur verboden. In de opslagruimtes is het nooit kouder dan 10 graden. U kunt er dus gerust uw kleding, hobbyspullen of persoonlijk archief opslaan.

Advies over opslag

Weten hoeveel opslagruimte u ongeveer nodig heeft? Neem contact met ons kantoor voor meer informatie.

Bel ons op 06-14235558 voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U kunt uw aanvraag voor meer informatie of voor een offerte natuurlijk ook via e-mail of via het contactformulier aanvragen.

Aanhangwagen gratis of met korting

Klanten van Woningontruiming Oosterveld kunnen gratis gebruik maken van een aanhangwagen.

Bekijkt u gerust eens deze website en maakt u kennis met onze organisatie en diensten.