De verhuisconsulente Groningen

  • Wat doet de verhuisconsulente?
  • Wie is de Verhuisconsulente?
  • Voor wie werkt de verhuisconsulente?
  • Contact met de verhuisconsulente.

Wat doet de verhuisconsulente?

De Verhuisconsulente verzorgt alle logistieke verhuiswerkzaamheden die een complete verhuizing met zich mee brengt. Op projectmatige wijze wordt het gehele verhuisproces in beeld gebracht en aangestuurd. Op basis van uw wensen: planning maken, ordenen, (boedel)opruimen, administreren, woningaanpassing regelen, stofferen & schilderwerk, inpakken, verhuizen en inrichten.

Wilt u "Alles onder één dak". Kosten en tijd besparen, zorgeloos en gemakkelijk verhuizen? Geef opdracht aan De verhuisconsulente!

Gezamenlijk met professionele toeleveranciers, maar indien gewenst ook met familie en kinderen. Verhuizing van senioren? Juist dan is De Verhuisconsulente de beste verhuiscoach.

Een woning laten ontruimen? De Verhuisconsulente: betrouwbaar en discreet.

 

Wie is de Verhuisconsulente?

Ik ben Sandra Peereboom en Dé Verhuisconsulente voor Groningen en omstreken. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door heldere communicatie, het brengen van overzicht in complexe situaties maar ook vol ideeën, oplossingen en energie. Ik streef altijd naar het optimale eindresultaat en tevreden klanten zijn mijn doel.

Voordat ik zelfstandig verhuisconsulente werd heb ik gewerkt in de zakelijke dienstverlening en als docent en teamleider in het hoger onderwijs. Mijn ervaring als verhuisconsulente is ontstaan in de privésfeer. Als ideale (schoon)dochter verhuisde ik menig (ouder) familielid. Verhuizen van een groot gezinshuis naar (klein) appartement of verzorgingshuis kostte veel tijd en regelwerk. Sorteren, organiseren en afstemmen van alle afspraken tussen familieleden, zorginstelling of leveranciers, opruimen en administreren bleek voor deze senioren een hele klus. Mijn kritische blik en praktische aanpak staan garant voor een zorgeloze verhuizing.

 

Voor wie werkt de verhuisconsulente.

Speciaal voor senioren die verhuizen vanuit een ruime woonomgeving naar een meer compacte woonplek coached de verhuisassistente in het verhuisproces. Soms is het niet gemakkelijk afscheid te nemen van materiële en immateriële goederen, maar samen creëren we overzicht in de te verhuizen goederen en zorgen we voor een prettige nieuwe woonomgeving. U beslist wat weg kan of niet.

"Gemakkelijk" verhuizen voor iedereen in de Regio Groningen en Drenthe. Verhuist u naar het noorden van het land dan organiseer ik uw perfecte verhuizing met betrouwbare (toe)leveranciers voor de verbouwing, afwerking, inrichting en verhuizing. Voor als u:

  • Geen tijd heeft om zelf alle verhuisactiviteiten te organiseren en te coördineren
  • Fysieke conditie hiertoe reden geeft
  • UW huis wilt verkopen en aantrekkelijk wilt presenteren
  • Te ver weg woont om uw familielid te verhuizen
  • Als executeur verantwoordelijk bent voor het afwikkelen van de nalatenschap

Contact met de verhuisconsulente.

De Verhuisconsulente, Paterswolde

Sandra Peereboom 06-5128 5128

info@verhuisconsulente.nl