Bergingen ontruimen

De meeste mensen zijn blij met de extra ruimte die een berging biedt. Daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Maar vaak wordt de ruimte alleen maar gevuld met spullen die in huis in de weg liggen en komen er in de loop van de tijd alleen maar meer spullen bij. Totdat de ruimte vol is en u zich realiseert dat heel veel spullen waarschijnlijk gewoon weggegooid of weggegeven kunnen worden. Pas daarna kunt u de ruimte ook weer efficiënt gebruiken.

Het opruimen of ontruimen kost echter veel tijd en energie. Iets waar het in uw drukke bestaan vaak aan ontbreekt. Woningontruiming Oosterveld is dan uw specialist voor het netjes en snel ontruimen van uw berging, zodat u weer volop kunt genieten van die extra ruimte.

Woningontruiming Oosterveld komt de berging opnemen, brengt een scherpe offerte uit en gaat vervolgens aan de slag. Uw berging wordt ontruimd en u kunt deze weer gebruiken waarvoor hij werkelijk bedoeld is. Af te voeren spullen krijgen waar mogelijk een tweede leven bij bijvoorbeeld het Leger des Heils, de Kringloopwinkel of een goed doel. Andere spullen worden door Woningontruiming Oosterveld gescheiden en milieubewust afgevoerd naar de sloop of stort.