Appartementen, flats en etagewoningen ontruimen

Wanneer u uw appartement, flat of etagewoning moet ontruimen, wordt u geconfronteerd met diverse uitdagingen. Denk aan smalle galerijen en gangen, trappen en liften. Dit vraagt om extra handigheid en in sommige gevallen zelfs om speciale hulpmiddelen. Bovendien zal het veel tijd kosten. Woningontruiming Oosterveld biedt u hierbij graag een discrete, professionele helpende hand. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het efficiënt en vakkundig ontruimen van uw woning en zorgen, uiteraard geheel in overeenstemming met uw wensen, voor een bezemschone oplevering. Wij komen graag bij u langs om uw wensen met u te bespreken en een vrijblijvende offerte uit te brengen van alle werkzaamheden. In deze offerte nemen wij ook de eventuele ontruiming van uw berging of garage mee en compensatie voor eventuele rest-inboedel. 

De voordelen van Woiningontruiming Cor Oosterveld op een rij:

 

  1. Alle overgebleven, bruikbare inboedel, huisraad, kleding en andere materialen worden naar een maatschappelijke of kerkelijke instantie gebracht voor hergebruik.
  2. Vloerbedekking wordt verwijderd, alle gaatjes in de muren worden netjes dichtgemaakt en op de lichtpunten worden kroonsteentjes geplaatst.
  3. Wij zorgen voor het opzeggen van alle woninggebonden voorzieningen, zoals gas, water, elektra en kabel.
  4. Wij zorgen voor een voor- en eindinspectie, uiteraard in overleg met de woningbouwvereniging.
  5. De woning of ruimte wordt bezemschoon opgeleverd aan de verhuurder.
  6. Persoonlijke zaken, die (nog) niet uit de ruimte zijn gehaald, worden overhandigd aan de opdrachtgever of familie. Ook bestaat de mogelijkheid deze te laten vernietigen.

 

Waar gaat de overgebleven inboedel naartoe?

Wij vinden het belangrijk om zo weinig mogelijk bruikbare spullen weg te gooien. Veel mensen en instanties zijn heel blij met uw gebruikte spullen, of het nu inboedel, huisraad of kleding is. Woningontruiming Oosterveld koopt uw inboedel niet op, maar kan de spullen wel naar de Kringloopwinkel, zorgcentra, liefdadigheidsinstellingen zoals het Leger des Heils of het Rode Kruis brengen. Als uw spullen stuk zijn of niet meer hergebruikt kunnen worden, zorgen wij voor afvoer naar de milieustraat.

Het kan ook voorkomen dat wij in uw woning nog iets van grote waarde vinden. Natuurlijk informeren wij u daarover. Wij kopen deze spullen niet zelf op, maar wij kunnen u wel in contact brengen met een veilinghuis of een antiekwinkel in uw omgeving.

Kleding

Woningontruiming Oosterveld zamelt speciaal voor het leger des Heils tijdens ontruimingen uw overbodige kleding in. Een deel van deze kleding verkoopt het Leger des Heils aan sorteerbedrijven, een deel houden ze zelf, als noodvoorraad voor eventuele rampsituaties in binnen- en buitenland en een deel is terug te vinden in hun eigen tweedehands kledingwinkels. Hier biedt het Leger des Heils kwalitatief goede kleding tegen een sociale prijs aan. Van de opbrengst worden verschillende hulpprojecten in binnen- en buitenland bekostigd.

Ga voor meer informatie over Leger des Heils ReShare naar www.reshare.nl.

Inboedel schenken aan het goede doel

Woningontruiming Oosterveld koopt geen inboedel van u op. Wij kunnen er echter wel voor zorgen dat de inboedel bij u wordt opgehaald en waar mogelijk een tweede leven krijgt. Woningontruiming Oosterveld schenkt alle bruikbare spullen graag aan goede doelen, zoals het Leger des Heils, het Rode Kruis, zorginstellingen, Kringloopwinkels etc. Voor heel veel mensen zijn uw gebruikte spullen van onschatbare waarde. En u betaalt ons alleen voor de tijd die we besteden aan het ophalen van uw spullen. 

Veiling

Het is mogelijk dat wij in uw woning waardevolle spullen aantreffen, zoals antieke meubels of schilderijen. Deze kopen wij niet op. Wel kunnen wij ervoor zorgen dat waardevolle spullen worden getaxeerd door een specialist. Tegen een kleine vergoeding vervoeren wij uw spullen naar een veilinghuis om ze daar te laten veilen. Na de veiling hoort u van het veilinghuis hoeveel uw spullen hebben opgebracht. 

Opslag

Het kan natuurlijk ook zijn dat u de spullen wel wilt bewaren, maar er (nog) geen ruimte voor heeft. Woningontruiming Oosterveld kan deze (tijdelijke) opslag voor u verzorgen. Wij hebben speciale opslagruimte voor complete inboedels, maar ook voor archieven, auto’s, boten, fietsen enz.